Az elégedett ügyfélhez megfelelő weboldal kell!

Az elégedett ügyfélhez megfelelő weboldal kell!

Weboldalkészítés során ügyelnünk kell arra, hogy elsősorban a látogatók és ezzel potenciális ügyfelek igényeit elégítsük ki. Az oldalon nehezen megtalálható menük, a segítség hiánya, vagy akár már csak az oldal betöltésének ideje elriaszthatja a felhasználókat. Lássuk mit is tudunk tenni az ügyben.

Legyen villámgyors weboldala!

A WordPress által alkalmazott WP Engine rendelkezik legnagyobb százalékban a 200 ms alatt betöltődő legnépszerűbb  webhelyekkel. Saját fejlesztésű EverCache gyorsítótárazási technológiája specifikus szabályokkal épül fel, amelyek célja napi több százmillió lekérés mozgatása. Ez azt jelenti, hogy webhelye gyorsabban fut, kevesebb erőforrás-terhelés mellett. Ingyenes CDN-t és globális adatközpontokat is kínál, hogy gyors élményt biztosítson a globális közönség számára.

Sok webhely frissítése akár több hétbe is telhet. A WordPress rendszer viszont pillanatok alatt frissíthető, ráadásul telepíthet új biztonsági frissítéseket és módosíthatja a témát anélkül, hogy egyetlen kép vagy blogbejegyzés elveszne. Ez gyakran alig egyetlen óra leforgása alatt megtörténik.

SPAM mentesség

A spambotok ugyanúgy fejlődnek, mint mi. A kéretlen levelek fogadása elleni küzdelem minden intézkedés ellenére hatalmas kihívás mindenki számára, akik weboldalt terveznek.

Ezek ellen a legjobb intézkedések közé tartozik például a legjobb ingyenes levélszemét-szűrő megtalálása a WordPress-hez vagy a legjobb ReCaptcha bővítmény. Ha rendelkezünk supporttal, akkor a weboldalunkhoz módszerek tárháza lesz elérhető, hogy megakadályozzuk ezeket a spambotokat.

Erősen ajánlott a support, ha weboldalunk rendelkezik  kapcsolatfelvételi űrlappal, mely lehetővé teszi a látogatók számára, hogy kapcsolatba léphessenek Önnel. Sajnos teljes mértékben használhatatlan lesz a rendszer, ha folyamatosan kap spamet ezeken űrlapokon keresztül. Viszont egy folyamatosan frissített oldal, a megfelelő kezekben nem szenved ezen fenyegetésektől.

Képek és információk forrása:
www.pexels.com
www.one.com
www.themeisle.com