Miért fontos a support?

Miért fontos a support?

Ha sikeres weboldalt szeretnénk, sajnos nem elég ha egyszerűen csak elkészítjük azt egy külső céggel. Mondhatnánk azt is, hogy akár egy gyereket, gondozni és “nevelni is kell. Ez a weboldalak esetében a support támogatás. Lássuk miért is olyan fontos ez!

Folyamatosan frissülő online tér

A mai világban nincs olyan online felület, ami ne kapna havonta legalább frissítéseket. Ezek mindenképp javítások, melyek segítik az oldalt látogatók élményének növelését, hiszem ma már tudjuk ha egy oldal nem tölt be 5 másodperc alatt, akkor azt már sokan meg sem nyitják. A support folyamatosan frissen tartja az oldalt, ami így akár új funkciókkal is bővülhet.

Nyílt forráskódú tartalomkezelő: A WordPress rendszer

A WordPress (WP, WordPress.org) egy ingyenes és nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer (CMS), amely PHP-ben íródott, és MySQL vagy MariaDB adatbázissal párosul. A WordPress eredetileg blog-közzétételi rendszerként jött létre, de úgy fejlődött, hogy támogassa a többi webes tartalomtípust is, beleértve a hagyományosabb levelezőlistákat és fórumokat, médiagalériákat, tagsági oldalakat, tanuláskezelő rendszereket és online áruházakat. Az egyik legnépszerűbb használt tartalomkezelő rendszermegoldás: 2021 októberében a legnagyobb 10 millió webhely 42,8%-a használta.

A biztonság az első

Ma már nem ritkák a kibertámadások, és egy kevésbé kezelt weboldal jobban ki van téve ezeknek a külső behatolásoknak. A WordPress az egyik legbiztonságosabb rendszer, de csak addig, amíg komolyan vesszük webhelyünk biztonságát, és követjük a bevált gyakorlatokat. A bevált módszerek közé tartozik a biztonságos beépülő modulok használata, a felelős bejelentkezési eljárások (felejtsük el az 1234-et, mint jelszó), a biztonsági beépülő modulok használata a webhely felügyeletére, valamint a rendszeres frissítés és support.

Képek és információk forrása:
www.blog.hubspot.com
www.wpengine.com
www.pexels.com