Teljeskörű online marketing, igényes vállalkozásoknak.

Ügynökség

WE ARE CREATIVE
WE ARE AGENCY

12 ÉVES A PNGN

A sikertörténet már 12 éve íródik…
2023-ban is folytatjuk!

01.

Elemzés

Munkáink megkezdését mindig egy ingyenes konzultáció előzi meg. Ilyenkor fontos, hogy minél többet megtudjunk az adott projektről.

02.

Tervezés

Konzultációt követően elkészítjük árajánlatunkat, majd nekilátunk a tervezésnek. Lehet szó arculatról, weboldalról, social media kommunikációról vagy szövegírásról, esetleg egy modern, jól működő webshopról.

03.

Fejlesztés

A részletes egyeztetés és terveink elfogadása után megkezdjük az adott projekt munkálatait, folyamatosan szem előtt tartva az igényeket.

Miért mi?

A PNGN marketing ügynökség csapata elkötelezett híve az innovációnak és a jövő generáció fejlesztésének! A weboldal, a social kommunikáció és a marketing egyre fontosabb, így egy vállalkozás számára az online felületeken való jelenlét a siker egyik záloga.

Te is gondolkoztál már egy profi weboldal létrehozásán, vagy a meglévő megújításán? Facebook vagy Google hirdetési kampányokkal pörgetnéd fel a forgalmadat, új, gyönyörűen tervezett online arculatra vágysz, esetleg a webshopodat emelnéd egy következő szintre? A PNGN-nél a legjobb helyen vagy!

 

A feladatunk, amit megbízóink el is várnak, hogy olyan webet alkossunk, amely képes minőségében is kitűnni a weboldaláradatból.

Mert

Véleményünk szerint a magukra és vállalkozásuk megjelenésére igényesek professzionális szolgáltatást keresnek. 

 

Magyarországon vagyunk, ezért mindenki jót keres és olcsón. Be kell látni: a kettő fogalom nem jár együtt! A jó az eredményt fog hozni, az olcsó szinte biztosan nem. 0-ból brandet építeni nem lehet, ezt el kell minden vállalkozónak fogadnia. Ellenben, ha te – a sorok olvasója – tudod a tutit, akkor mindenképp keress meg minket, mert holtig tanul az ember, így mi is. A piacon kevés a jó szolgáltató, viszont nagyon drágán is dolgoznak. A kiváló munka és a reális árképzés együttesen teszi lehetővé, hogy a mikro, kis- és a középvállalkozások is elérhessék azt a hármast, ami az igényes online létrehozásához szükséges. De a legfontosabb, amit szem előtt kell tartanod, hogy ami szép és jó és még olcsó is, nem biztos, hogy eladja magát! Figyelnünk kell veled együtt a salesre. Neked, – tudom -, egy olyan csapat munkájára van szükséged, amelyben megjelenik a grafikus, szövegíró, webfejlesztő és a saleses is.
Érezted már úgy, hogy a saját terméked nem tudod eladni? Akkor nem is írom tovább… inkább vedd fel velünk a kapcsolatot!

Amin most dolgozunk

17

SOCIAL MENEDZSMENT

9

MARKETING KAMPÁNY

11

Weboldal fejlesztés

21

Grafikai tervezés

MIBEN TUDUNK
SEGITENI NEKED?

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Közel 10 évvel ezelőtt saját weboldalunkat készítettük és amikor kész lettünk, rendkívül elégedettek voltunk, de mégsem változott semmi! Tudod mi volt a baj? A weboldal csak nekünk tetszett… Hogy ezt elkerüljük, az ügyfeleink számára egyedi, felhasználóbarát weboldalakat készítünk, melyek segítenek számukra céljaik elérésében.

HÍRLEVÉL MENEDZSELÉS

A folyamatos kommunikáció a kapcsolattartás alapja. A hírlevél segítségével ügyfeleid, partnereid mindig az elsők között értesülhetnek az új termékek érkezéséről, aktuális akciókról, különleges eseményekről. Az eszköz megfelelő használata egyaránt erősíti az ügyfélkapcsolati törekvéseket és a cég iránti bizalmat.

WEBSHOP FEJLESZTÉS

Az online áruház sokak számára egyszerűbbé és jobbá teszi a vásárlást. Rengetegen szeretnek a munkahelyükről vásárolni, hiszen ezzel időt spórolnak meg. Webshopot csinálni nem annyira nehéz, de jól csinálni és jól üzemeltetni viszont az. Számos példával tudnánk alátámasztani, hogy mi a különbség egy webshop és egy katalógus között. Nem csak a „kosárba” gomb. És ha valaki elégedett a vásárlással, az legközelebb is onnan fog rendelni, ahonnan már van pozitív élménye. Ha ezt szeretnéd, akkor bízd ránk a webshopodat!

GRAFIKAI TERVEZÉS

A versenyelőny egyik legfontosabb mérőfoka. Lehet jó a terméked, de ha a megjelenésed, arculatod silány, biztos lehetsz benne, hogy nem fognak Tőled vásárolni. A jó grafikai megvalósítással segítünk ügyfeleinknek, hogy garantáltan kitűnjenek a piac szereplői közül, ugyanis egy könnyedén azonosítható, sajátos arculat segíti a márkaépítést.

MARKETING TANULMÁNY KÉSZÍTÉSE

Vállalkozásod sikeréhez elengedhetetlen a piac megfelelő ismerete. Tudnod kell, mit csinálnak a versenytársaid, mire van igénye az embereknek és mi az a leghatékonyabb módszer, ami elhozza számodra az igazi sikert. Egy átfogó tanulmány olyan információkkal szolgálhat számodra, amely teljesen más megvilágításba helyezik a projektjeidet – felfedi az erősségeket és gyengeségeket, a piaci pozícionálás segít elhelyezni vállalkozásod a szakterületi térképen és a kezedbe adja annak a kulcsát, hogy elérd minden célodat! Mi elmondjuk, mely lépések vezetnek el odáig – ha tudni szeretnéd, vedd fel velünk a kapcsolatot!

HOSTING SZERVEZÉS

Mi a legjobb domain a hazai és nemzetközi online térben számodra? Főleg ha kereső optimalizálásról beszélünk? Fontos egy domain foglalásnál, hogy ne csak neked legyen szimpatikus, de ügyfeleid és a Google is könnyedén tudjon azonosítani!  Nem is beszélve a több fajta domain foglalásról és azok átirányításairól. Mi korrekt és alapos tanácsadással segítünk a számodra legmegfelelőbb megoldásban.

SZÖVEGÍRÁS

Az élet minden területén, főleg az üzleti kapcsolatainkban rendkívül fontos a kommunikáció, melyhez  általában az írott szót hívjuk segítségül. De nem elegendő megírni egy szöveget, hiszen amit több száz leendő ügyfél lát, annak minőséginek, egyedinek és olvasmányosnak kell lennie. Mi ebben segítünk!

MARKETING TÁMOGATÁS

Facebook, PR, banner, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Google és ezek csak a legnépszerűbb online eszközök, ahol nemcsak téged, hanem leendő partnereidet is elérhetik. A Facebookot használd marketing felületként. Ahhoz, hogy az érdeklődés fennmaradjon, elengedhetetlen a friss és érdekes tartalom a közösségi média felületein. Ebben is segít a PNGN csapata!

SOCIAL KOMMUNIKÁCIÓ SZERVEZÉSE (META, INSTAGRAM, LINKEDIN, PINTEREST)

Aki az üzleti életben nincs jelen a legnagyobb közösségi portálokon, az bizony nehéz helyzetbe sodorja magát. Az elmúlt évtizedben alapvetővé vált, hogy egy üzleti vállalkozás akkor lehet igazán sikeres, ha a online jelenléttel is bír – és ez nem csak a weboldalt jelenti, hanem a közösségi médiában való jelenlétet is. Legyen szó a Facebook oldalak kezeléséről, kampányok menedzseléséről, a fiatalosabb és a vizualitás előnyeire építő Instagram-ról, Pinterest-ről, vagy a professzionális LinkedIn-ről, ránk számíthatsz! Ne bízd az online kommunikációdat a véletlenre, hiszen ez az egyik leghatásosabb módszere annak, hogy a potenciális ügyfeleid elérd – és kapcsolatba is lépjenek veled. Talán kihívásnak tűnhet sikeres social kommunikációt kiépíteni, de nem kell aggódnod, mi mindenben segítünk neked!

GOOGLE ADS

Már sokan tudják, hogy rendszeres tartalom nélkül a Google keresőjében nem lehet előkelő helyre jutni. Ez igaz is, de önmagában a sok tartalom nem elég, szükség van hozzá Ads kampányokra (korábban Adwords) is. Ez a folyamat pedig messze nem arról szól, hogy betolod a pénzt és várod, hogy előre kerülj a keresőben. Nálunk biztos nem fogsz ilyen felelőtlen költekezésről hallani, velünk tudatosan felépített kampányokkal tudsz előrelépkedni a Google ranglistáján.

DIGITÁLIS MÉDIA / FOTÓ & VIDEÓ

Ami nem látszik, az nincs is! A látvány az érvényesülés leggyorsabb és leghatékonyabb eszköze, hiszen minél többet látsz, annál többet tudsz. Hiába profi a szolgáltatásod vagy a terméked, el kell érned, hogy téged válasszanak. Pár profi fotó és egy rövid, hatásos image videó tökéletes eszközei annak, hogy megmutasd magad a világnak.

OFFLINE MÉDIAFELÜLET

Ott lenni mindenhol, beégni a merevlemezbe – ez a marketing lényege!  Ahhoz, hogy rólad beszéljen “János meg a város”, online marketing stratégiádat kombináld offline reklámfelületekkel is!  Zajmentes pláza reklámok országszerte, Budapesten átrobogó buszok és villamosok, ahol akarva-akaratlan naponta milliók látják terméked, szolgáltatásod.

RÓLUNK MONDTÁK

FRISS EREDMÉNYEINK

LIFTREKLÁM
PÁLYÁZAT

I. helyezés

FACEBOOK
OLDAL

Kávé +100ezer követő

SEO
OPTIMALIZÁLÁS

elektromos-autozas.hu

Google I. hely

WEBSHOP
MENEDZMSENT

cukorshop.hu Egyedülálló formacukor webshop

GOOGLE ADS
SEARCH

certification

GOOGLE ADS
MOBILE

certification

GOOGLE ADS
DISPLAY

certification

GOOGLE ADS
AWARDS

search, mobile, display

EZ IS ÉRDEKELHET

IMAGE VIDEÓK

 

Tekintsd meg ügynökségünk által készített image videókat.

REKLÁMFELÜLETEK

 

Hirdess gyorsan és egyszerűen reklámfelületeinken.

IGÉNYFELMÉRÉS

 

Teljesen igényeidre szabott webet szeretnél? Töltsd ki űrlapunkat!

A JÖVŐD NÁLUNK KEZDŐDIK!

Vedd fel velünk a kapcsolatot és kezdjük meg a közös munkát!