Teljeskörű online marketing, igényes vállalkozásoknak.

Ügynökség

WE ARE CREATIVE
WE ARE AGENCY

10 ÉVES A PNGN

Sikertörténet már 10 éve íródik…
2022-ban is folytatjuk!

01.

Elemzés

Munkáink megkezdését mindig egy ingyenes konzultáció előzi meg. Ilyenkor fontos, hogy minél többet megtudjunk az adott projektről.

02.

Tervezés

Konzultációt követően elkészítjük árajánlatunkat, majd nekilátunk a tervezésnek. Lehet szó arculatról, weboldalról, vagy applikációról.

03.

Fejlesztés

A részletes egyeztetés és terveink elfogadása után megkezdjük az adott projekt munkálatait, folyamatosan szem előtt tartva az igényeket.

Miért mi?

A PNGN csapata elkötelezett híve az innovációnak és a jövő generáció fejlesztésének! A weboldalak, a social kommunikáció, a marketing egyre fontosabb. A marketing mix legújabb eleme, az applikáció fejlesztése is meghatározza ügynökségünk primer irányvonalát.

 

A feladatunk, amit megbízóink el is várnak, hogy olyan webet alkossunk, amely képes minőségében is kitűnni a weboldaláradatból.

Mert

Véleményünk szerint a magukra és vállalkozásuk megjelenésére igényesek professzionális szolgáltatást keresnek. 

 

Magyarországon vagyunk, ezért mindenki jót keres és olcsón. Be kell látni: a kettő fogalom nem jár együtt! A jó az eredményt fog hozni, az olcsó szinte biztosan nem. 0-ból brandet építeni nem lehet, ezt el kell minden vállalkozónak fogadnia. Ellenben, ha te – a sorok olvasója – tudod a tutit, akkor mindenképp keress meg minket, mert holtig tanul az ember, így mi is. A piacon kevés a jó szolgáltató, viszont nagyon drágán is dolgoznak. A kiváló munka és a reális árképzés együttesen teszi lehetővé, hogy a mikro, kis- és a középvállalkozások is elérhessék azt a hármast, ami az igényes online létrehozásához szükséges. De a legfontosabb, amit szem előtt kell tartanod, hogy ami szép és jó és még olcsó is, nem biztos, hogy eladja magát! Figyelnünk kell veled együtt a salesre. Neked, – tudom -, egy olyan csapat munkájára van szükséged, amelyben megjelenik a grafikus, web- és appfejlesztő és a saleses is.
Érezted már úgy, hogy a saját terméked nem tudod eladni? Akkor nem is írom tovább… inkább vedd fel velünk a kapcsolatot!

Amin most dolgozunk

17

SOCIAL MENEDZSMENT

9

MARKETING KAMPÁNY

11

Weboldal fejlesztés

21

Grafikai tervezés

MIBEN TUDUNK
SEGITENI NEKED?

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Közel 10 évvel ezelőtt saját weboldalunkat készítettük és amikor kész lettünk, rendkívül elégedettek voltunk, de mégsem változott semmi! Tudod mi volt a baj? A weboldal csak nekünk tetszett… Hogy ezt elkerüljük, az ügyfeleink számára egyedi, felhasználóbarát weboldalakat készítünk, melyek segítenek számukra céljaik elérésében.

WEBSHOP FEJLESZTÉS

Az online áruház sokak számára egyszerűbbé és jobbá teszi a vásárlást. Rengetegen szeretnek a munkahelyükről vásárolni, hiszen ezzel időt spórolnak meg. Webshopot csinálni nem annyira nehéz, de jól csinálni és jól üzemeltetni viszont az. Számos példával tudnánk alátámasztani, hogy mi a különbség egy webshop és egy katalógus között. Nem csak a „kosárba” gomb. És ha valaki elégedett a vásárlással, az legközelebb is onnan fog rendelni, ahonnan már van pozitív élménye. Ha ezt szeretnéd, akkor bízd ránk a webshopodat!

APPLIKÁCIÓ FEJLESZTÉS

Az applikáció a marketing mix legújabb eleme, csak nagyon kevesen használják arra, amire használható. Mi olyan alkalmazásokat fejlesztünk, melyek megkönnyítik az ügyfelek és felhasználók feladatainak elvégzését, és általuk olyan kapcsolatot tudsz kialakítani leendő vevőiddel, amire egyetlen online csatorna sem képes. Ez a valódi vásárlói élmény.

GRAFIKAI TERVEZÉS

A versenyelőny egyik legfontosabb mérőfoka. Lehet jó a terméked, de ha a megjelenésed, arculatod silány, biztos lehetsz benne, hogy nem fognak Tőled vásárolni. A jó grafikai megvalósítással segítünk ügyfeleinknek, hogy garantáltan kitűnjenek a piac szereplői közül, ugyanis egy könnyedén azonosítható, sajátos arculat segíti a márkaépítést.

DOMAIN

Mi a legjobb domain a hazai és nemzetközi online térben számodra? Főleg ha kereső optimalizálásról beszélünk? Fontos egy domain foglalásnál, hogy ne csak neked legyen szimpatikus, de ügyfeleid és a Google is könnyedén tudjon azonosítani!  Nem is beszélve a több fajta domain foglalásról és azok átirányításairól. Mi korrekt és alapos tanácsadással segítünk a számodra legmegfelelőbb megoldásban.

WEBTÁRHELY

Weboldal, webshop, vagy applikációhoz  kapcsolódó üzemeltetés? Nehéz megtalálni az ide kapcsolódó legmegfelelőbb tárhelyet és hozzá a legjobb funkciókat, hogy gondtalan legyen az üzemeltetés. Mi segítünk kiigazodni ebben a nehéz kérdésben. Nálunk készített weboldalak, webshop-oknál garancia a hosszútávú üzemeltetésre!

HÍRLEVÉL MENEDZSELÉS

A folyamatos kommunikáció a kapcsolattartás alapja. A hírlevél segítségével ügyfeleid, partnereid mindig az elsők között értesülhetnek az új termékek érkezéséről, aktuális akciókról, különleges eseményekről. Az eszköz megfelelő használata egyaránt erősíti az ügyfélkapcsolati törekvéseket és a cég iránti bizalmat.

SZÖVEGÍRÁS

Az élet minden területén, főleg az üzleti kapcsolatainkban rendkívül fontos a kommunikáció, melyhez  általában az írott szót hívjuk segítségül. De nem elegendő megírni egy szöveget, hiszen amit több száz leendő ügyfél lát, annak minőséginek, egyedinek és olvasmányosnak kell lennie. Mi ebben segítünk!

MARKETING TÁMOGATÁS

Facebook, PR, banner, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Google és ezek csak a legnépszerűbb online eszközök, ahol nemcsak téged, hanem leendő partnereidet is elérhetik. A Facebookot használd marketing felületként. Ahhoz, hogy az érdeklődés fennmaradjon, elengedhetetlen a friss és érdekes tartalom a közösségi média felületein. Ebben is segít a PNGN csapata!

INSTAGRAM

Bár elsőre úgy gondoltuk, hogy ha már számos közösségi média platformon jelen vagyunk, a Google-ben is jól szerepelnek az oldalaink, minek kéne még Instagram is? Nos, arra kellett rájönnünk, hogy ez a közösségi platform legalább olyan fontos, mint a többi, sőt a trend sokkal inkább az Instagram jelenleg, mint például a Facebook. Elsősorban a fiatalok terepének nevezhető az Instagram, de minden korosztály megtalálható itt, hiszen nincsenek hosszú, helyenként unalmas írások. Itt az észlelésre gyúrunk a kommunikáció folyamán, hiszen egy kép 1000 szóval felér. Aki itt jól szerepel, az jelentős előnyre tesz szert a versenytársaival szemben.

FACEBOOK

Aki az üzleti életben nincs jelen a legnagyobb közösségi portálon, az bizony nehéz helyzetbe sodorja magát. Bár való igaz, hogy az organikus elérések egyre nehezebbek lettek a 2018-as évtől a Facebookon, de ez messze nem azt jelenti, hogy el kéne felejteni az itteni jelenlétet. Sőt… Kicsit másképpen, de a Facebookon keresztül ugyanolyan, ha nem jobb eredményeket is elérhetünk, mint a korábbi években. Éppen ezért, ha Facebook kampányokban gondolkozol, akkor keress fel bennünket!

GOOGLE ADS

Már sokan tudják, hogy rendszeres tartalom nélkül a Google keresőjében nem lehet előkelő helyre jutni. Ez igaz is, de önmagában a sok tartalom nem elég, szükség van hozzá Ads kampányokra (korábban Adwords) is. Ez a folyamat pedig messze nem arról szól, hogy betolod a pénzt és várod, hogy előre kerülj a keresőben. Nálunk biztos nem fogsz ilyen felelőtlen költekezésről hallani, velünk tudatosan felépített kampányokkal tudsz előrelépkedni a Google ranglistáján.

DIGITÁLIS MÉDIA / FOTÓ & VIDEÓ

Ami nem látszik, az nincs is! A látvány az érvényesülés leggyorsabb és leghatékonyabb eszköze, hiszen minél többet látsz, annál többet tudsz. Hiába profi a szolgáltatásod vagy a terméked, el kell érned, hogy téged válasszanak. Pár profi fotó és egy rövid, hatásos image videó tökéletes eszközei annak, hogy megmutasd magad a világnak.

OFFLINE MÉDIAFELÜLET

Ott lenni mindenhol, beégni a merevlemezbe – ez a marketing lényege!  Ahhoz, hogy rólad beszéljen “János meg a város”, online marketing stratégiádat kombináld offline reklámfelületekkel is!  Zajmentes pláza reklámok országszerte, Budapesten átrobogó buszok és villamosok, ahol akarva-akaratlan naponta milliók látják terméked, szolgáltatásod.

RÓLUNK MONDTÁK

FRISS EREDMÉNYEINK

LIFTREKLÁM
PÁLYÁZAT

I. helyezés

FACEBOOK
OLDAL

Kávé +100ezer követő

SEO
OPTIMALIZÁLÁS

elektromo-autozas.hu

Google I. hely

WEBSHOP
MENEDZMSENT

cukorshop.hu Egyedülálló formacukor webshop

GOOGLE ADS
SEARCH

certification

GOOGLE ADS
MOBILE

certification

GOOGLE ADS
DISPLAY

certification

GOOGLE ADS
AWARDS

search, mobile, display

EZ IS ÉRDEKELHET

IMAGE VIDEÓK

 

Tekintsd meg ügynökségünk által készített image videókat.

REKLÁMFELÜLETEK

 

Hirdess gyorsan és egyszerűen reklámfelületeinken.

IGÉNYFELMÉRÉS

 

Teljesen igényeidre szabott webet szeretnél? Töltsd ki űrlapunkat!

A JÖVŐD NÁLUNK KEZDŐDIK!

Vedd fel velünk a kapcsolatot és kezdjük meg a közös munkát!