A weboldalad funkciói

PNGN, vállalkozás, marketing

A weboldalad funkciói

Talán már mondani sem kell, hogy milyen fontos, hogy legyen egy saját honlapod. Ezzel mindenki tisztában van. Pontosan ezért van az, hogy a weboldalad nem lehet sablonos, hanem valami egyedit, valami újat bele kell tenni. Hiszen ez az elsődleges platform, ahol rendszeresen tudsz kommunikálni a vevőiddel. Adunk ehhez pár tippet.

Az első benyomás

Ugyanúgy, mint a személyes találkozók esetén, az online világban is csak egyszer lehet első benyomást tenni. Messze nem mindegy, hogy ez milyen. Persze lehet ezen javítani, de miért ne csinálnánk egyből jól. Nem véletlen, hogy a webdesign egy teljesen külön szakma, hiszen a képi, forma megjelenítés, és a színvilág összehangolás nem egyszerű feladat.

Jó szívvel ajánljuk a szolgáltatásunkat, hiszen mind partnereink, mind az ügyfeleik elismerően beszélnek az általunk készített oldalakról.

Az elengedhetetlen tartalom

Az egyik legnagyobb különbséget két jó és rivális honlap között a rendszeres tartalom jelentheti. Többször írtuk már, hogy mivel a Google preferálja azokat az oldalakat, ahol folyamatosan jó írások jelölnek meg, ezért ez szinte elengedhetetlen ahhoz, hogy kiemelkedj a konkurenciádból.

Emellett pedig a vevőid szívesen jönnek a honlapodra, hiszen, folyamatosan valami friss érdekeset olvashatnak, és nem csak a régi írásokat látják újra. Ha ez lenne, akkor egy idő után nem jönne fel senki.

Egyéb lehetőségek

Kimondottan érdekes a webshopok világa. Relatív sok helyen működik webshop, de kevés helyen igazán hatékony. Pedig egy-egy jó ötlettel, jó szűrővel jelentős forgalom- és bevétel növekedést tudunk elérni.

Amennyiben személy szolgáltatást nyújtasz (legyél akár fogorvos, akár személyi tréner) jópofa öltet, hogy egy naptárad van fent. Így a látogató látja, hogy mikor tud hozzád időpontot foglalni.

Szerezzünk feliratkozókat, és adjunk nekik ajándékot. Számos olyan jó ötlet adódik bármilyen tevékenységet is folytatsz, amely miatt szívesen adják meg az emberek az e-mail címüket. Így könnyebben tudsz vele kommunikálni, és nem csak arra kell várnod, hogy ő meglátogassa az oldaladat.

És ne feledjük, hogy a honlapunkon megjelenő újdonságokat, változásokat minden lehetséges platformon tudassuk. Legyen akár Facebook, akár Instagram vagy valami egyéb, hirdessük vele az egyedi weboldalunkat.

Ahogy látod, számos dolog van, amelyre oda kell figyelni, hogyha weboldalad van. Bízd profikra, és keress fel minket! Mi minden ilyen feladatot ellátunk helyetted a tőlünk telő legjobb minőségben.