Retro Lángos

  Projekt: Retro Lángos

   

  Ahogy közeledett a nyár, egyre gyakrabban felmerült bennünk is, hogy “úgy megennék egy finom lángost!” Aztán ez az érzés nem hogy megszűnt volna, a mindennapjaink részévé vált, ugyanis a budapesti Retro Lángos a PNGN csapatát bízta meg a weboldaluk teljes megújításával.

   

  A Retro Lángos modern, minden ízében vagány lángosozó Budapest belvárosában. Alapítói elszántak voltak, hogy a hagyományos magyar ételt úgy hozzák közelebb az emberekhez, hogy közben a lehető legjobb minőségből és a változatos ízvilágból egy cseppet sem engednek. Itt mindenki megtalálja a neki való lángost – kezdve a gyermekkorunkat idéző sajtos-tejfölöstől a hagyományos ízeket idéző magyaroson vagy parasztoson át az igazi ínyenc tépett húsos vagy esetleg az édesszájúaknak készült nutellás lángosig. Erre ráadás, hogy glutén- és laktózmentes, valamint húsmentes és vegán lángosokat is választhatunk.

   

  A PNGN csapata egy olyan weboldalt álmodott meg a Retro Lángosnak, amely ezt a modern, vagány stílust képviseli, átadja az étterem szellemiségét és mind kép- és színvilágban a retro magyar konyha karakteres és ínycsiklandó világát idézi meg.

   

  A véleményünk nem változott, sőt azóta csak még jobban megkívántuk a lángost – szerencsére már pontosan tudjuk, honnan is fogunk venni!

   

  Kategória
  Megrendelői projektek, Webfejlesztés
  Tags
  pngn, tervezés, tugoandmore, webdesign, weboldal