IMMUNLIFE Szuperalga

  Az egészséges, hosszú élet titka a tiszta, vegyszermentes, vitaminokban, ásványi anyagokban és enzimekben gazdag élelem. A mai világban kihívás lehet, hogy ez mind teljesüljön, ezért is fordult az utóbbi időben egyre nagyobb figyelem az algák felé. Az algák tökéletes tápanyagok, a nagy mennyiségű termesztésük tiszta, fenntartható körülmények között megoldható és a test számára minden alapot biztosítanak az optimális működéshez. Napi szinten segítenek a káros anyagok kivezetésében, ezáltal a szervezet hatékonyabban tud gyógyulni és ritkábban betegszik meg.

   

  Kiss Mária ezért fejlesztette tovább az algák táplálék kiegészítőként való alkalmazását – termékei hozzájárulnak az egészség, a jó közérzet és a hosszabb, kiegyensúlyozottabb élet eléréséhez.

   

  Ahhoz, hogy az érdeklődők könnyedén tudjanak a termékekről tájékozódni, a PNGN csapata egy letisztult, remekül kezelhető weboldalt készített az IMMUNLIFE számára. Az új weboldalon a látogatók mindent megtudhatnak az ImmunLife Szuperalgáról és az Immunlife Goldról, a webshopra áttérve pedig könnyedén meg is rendelhetik azokat.

   

  Kategória
  Megrendelői projektek, Webfejlesztés
  Tags
  egészség, immunlife, pngn, szuperalga, tervezés, webdesign, weboldal