Chalet for You – Luxus Faházak

Mi az utazásaink során mindig az egyedi hangulatú és kivitelű természetközeli privát szállásokat választjuk, mert ilyen helyeken igazán otthon érezhetjük magunkat, lelassulhatunk, feltöltődhetünk, miközben pár nap erejéig részévé válhatunk a helyi településnek, kultúrának.

 

A Chalet for You tulajdonosai pontosan ilyen helyet hoztak létre. Több éve dédelgették azt az álmaikat, hogy ebben a gyönyörű, hegyi faluban Répáshután, egy igazán exkluzív, hegyi környezetbe illő, igényes szállást hozzanak létre.

 

Répáshuta az egyetlen település a Bükki Nemzeti Park szívében, egy autentikus, élő kb. 400 lakost számláló hegyi falu, amely egy hosszú völgyben helyezkedik el 600 m tengerszint feletti magasságban hegyekkel, mezőkkel, erdővel körülvéve.

 

Ha elvonulásra, lelassulásra, igazi kikapcsolódásra, teljes feltöltődésre, harmóniára vágytok egy prémium kategóriájú szálláshelyen, fogaljatok náluk weboldalunkon keresztül és pihenjétek ki magatokat egy igazán egyedi, faillatot árasztó borovi fenyőből készült gerendaházban.

 

Kategória
Megrendelői projektek, Webfejlesztés