Miért fontos a design?

PNGN, vállalkozás, marketing

Miért fontos a design?

Nos, ebben a cikkben relatív nehéz helyzetben vagyunk. Ha azt mondjuk, hogy design, akkor mindenki gondol valamilyen konkrét megjelenésre. És ha valami csak egy kicsit is nem olyan, akkor az nem designos. A designhoz, ahogy a focihoz, a szövegíráshoz is, szinte mindenki ért. Mi ezt nem is vitatjuk, csak mindenki más szinten ért hozzá. Kényes téma, de mi most megmutatjuk, hogy design és design között mi a különbség.

Miért kell design?

Bár elsőre költői kérdésnek tűnik, de mégsem az. Igazság szerint a mostani világban kimondottan fontos a külső megjelenés, az első benyomás. Fontosabb, mint valaha volt korábban. Nos, a design pontosan erről szól. A megjelenésről, és az első benyomásról.

Egy hétköznapi példával élve biztos mindenki találkozott már olyan emberrel, aki szimpatikus volt neki (vagy üzleti, vagy személyes szempontból). Abban is biztosak lehetünk, hogy nincsen köztünk olyan ember, aki minden ilyen emberre egyből pozitív benyomást tett. Innentől fogva azt is tudjuk, hogy milyen nehéz valakinek innen felépíteni a szimpátiáját. Nem lehetetlen, de nehéz. Akkor miért nehezítjük meg a saját vállalkozásunkat. Keltsünk egyből jó benyomást! Mutassunk egy makulátlan designt.

Hogyan tegyük meg?

Nos, ez nem nehéz eset, hogyha profi szakemberekre bízod magadat, és a cégedet. Ahogy a divat, úgy a design is folyamatosan változik. Mi ezzel ugyanúgy tisztában vagyunk, mint ahogy Te is a te szakterületeddel. De, csak hogy szemléletesek legyünk. Mutatunk két képet, és Te döntsd el, hogy melyiket választanád, hol élnél szívesebben itt:

 

vagy itt:

Túlzónak tartod a különbséget? Hidd el hogy nem az.

El is mondjuk, hogy miért.

Lehet azt mondani, hogy az egyik egy új ház a másik meg régi, de már ez sem stimmel. Ugyanígy lehet azt mondani, hogy én cipőkkel foglalkozom, nem hitellel. A lényeg ugyanaz. Az első kép taszít ( a legjobb esetben ötletet ad, hogyan kéne felújítani), a másik pedig vonz.

A designnak pontosan ez a lényege, hogy vonzza be a látogatót. Te szeretnéd, ha bevonzanád őket? Akkor keress fel minket! Tőlünk megkapod ezt a designt.