Jön a Twitter Awards!

COVID-19, korona, koronavírus, pngn,, twitter

Jön a Twitter Awards!

Rengeteg olyan kampány születik, mely kreatívan használja ki a social media-óriás funkciót. Ezeket a kampányokat fogja most díjazni a Twitter november 10-én.

6 kategóriában jutalmazza azokat a vállalatokat, amelyek a Twitter csatornáját használják, s ezáltal népszerűsítik ezt a közösségi médiát.

The #Live award – Azokat a kampányokat díjazza, melyek élő közvetítések közben veszik fel a kapcsolatot a közönséggel.

The #Impact award – Ahol a pénz beszél – a díj azokat a jól átgondolt kampányokat illeti, melyek remek pénzügyi eredményeket mutattak fel.

The #Creativity award – Az innovációt és kreativitást értékeli.

The #Scale award – Azokat a kampányokat díjazza, amik az egész világ figyelmét felhívták egy fontos ügyre, és amelyek jelentős kulturális hatást keltettek.

The #Customer award – Azokat a cégeket illeti meg, melyek kimagaslóan jól kommunikáltak ügyfeleikkel a platformon.

The #Growth award – A kis üzletek, amik a Twitter Ads használatával lettek nagyok.

A nyertesek nem csak díjat kapnak, hanem a hivatalos Twitter marketing guidline-ban is feltüntetik őket, tehát még több emberhez juthat el a hírük.

A díjazásra szeptember 23-ig lehet jelentkezni pályázat keretein belül. A pályázat sikeres beadásához több dokumentumot is kell csatolni, melyek a vállalatok marketingjéhez és a Twitter használatához füződnek.

Ez mindegyik fél számára remek lehetőség, ugyanis a Twitter arra buzdítja a cégeket, márkákat, hogy (még ügyesebben) használják a közösségi hálót.

A vállalatok pedig nem csak díjakat söpörhetnek be. Ha jó a marketingjük, hanem a Twitter is bemutatja őket, mint követendő példákat.

Forrás: https://marketing.twitter.com/na/en/collections/twitter-awards.html