A weboldalak varázslatos világa

PNGN, vállalkozás, marketing

A weboldalak varázslatos világa

Kezdjük is el az alapoknál. Sokan mondják azt, hogy „ha nem tetted ki a Facebook-ra, hogy futottál 5 kilométert, akkor az olyan, mintha meg sem tetted volna 🙂“. Mi azért ennyire messzire nem mennénk. Viszont az üzleti életben tényleg óriási hátrányt jelent, hogyha nem rendelkezel egy saját honlappal. És ez még csak a kezdet.

Milyen egy jó weboldal?

A weboldalaknak is számos fajtája van, egy sima egyszerű landingtól, egészen a komplex rendszereket kezelő oldalakon át, egészen a webshopokig. Az oldalnak pedig a funkciója alapján más-más feltételeknek kell megfelelnie.

A jó weboldalnak van egy alapgondolata, amelyen végig is tudjuk vezetni a látogatónkat. A weboldalunk elsődleges funkciója ugyanis az (azzal a tévhittel szemben, hogy ez egy elektromos névjegykártya), hogy egy egyszeri látogatóból, rendszeres olvasót varázsoljunk.

Ehhez több dolog kell, egy magával ragadó és modern megjelenés. Mellette olyan honlap szövegezés, amely szó szerint megszólítja a látogatót, és érdeklődést, vágyat ébreszt benne. A kettőnek megfelelő összhangban kell lenni, hiszen egy szlogen megragad a fejünkben, de azt is tudjuk, hogy egy kép ezer szóval felér.

Amire mindig figyelni kell

A jó és eredményes honlapnak a kulcsa (a cégünkön, és termékünkön felül), a kiemelkedő design. Szerencsére csapatunkban olyan ember foglalkozik a grafikával, akinek ez nem csak a munkája, hanem a hobbija is egyben. Szereti a letisztult, egyszerű és elegáns megjelenést, amely igazság szerint minden cég megjelenéséhez passzol.

Emellett a jogi feltételeknek is meg kell felelnünk. Itt elsősorban a különböző adatvédelmi nyilatkozatokra érdemes gondolni, hiszen a tavalyi év egyik legkomolyabb változását a GDPR bevezetése, és az ezzel kapcsolatos teendők jelentették.

És a weboldal egy kicsit olyan, mint egy ház. Mindig is lesz rajta valamit csinosítgatni, toldozni-foltozni, mert soha sincsen teljesen kész. Mi magunk is nemrég jutottunk el oda, hogy frissítsük az oldalunk arculatát, kinézetét, hiszen kicsit elment felette az idő.

Összegezve tehát egy minőségi honlapot létrehozni, sikeressé tenni egy nagyon szép, de nem könnyű feladat. Keress meg minket! Mi mindent elkövetünk, hogy a Te weboldalad kiemelkedjen a konkurenciádból.