A TE VÁLLALKOZÁSODAT IS ELÉRTE AZ ORSZÁGBAN KIALAKUL VÉSZHELYZET ?

ÚJRA INDÍTANÁD VÁLLALKOZÁSOD, DE NEM TUDOD HOGYAN?!

X

A TE VÁLLALKOZÁSODAT IS ELÉRTE AZ ORSZÁGBAN KIALAKUL VÉSZHELYZET?

ÚJRA INDÍTANÁD VÁLLALKOZÁSOD, DE NEM TUDOD HOGYAN?!

X

MI LEHET A MEGOLDÁS HA,

ikon-1

ÜGYFELEID NEM TUDOD MEGSZÓLÍTANI

ikon-2

VÁSÁRLÓID NEMTUDOD KISZOLGÁLNI

ikon-3

OFFLINE ÜZLETED BE KELETT ZÁRNI

l

VAN MEGOLDÁS !

HASZNÁLJA KI AZ ONLINE VILÁG EREJÉT !

A MEGOLDÁS ADOTT

l

VAN MEGOLDÁS!

 

HASZNÁLJA KI AZ ONLINE VILÁG EREJÉT!

A MEGOLDÁS ADOTT

EZÉRT

-30%

MINDEN

SZOLGÁLTATÁSUNKRA!

EZÉRT

-30%

MINDEN

SZOLGÁLTATÁSUNKRA!

MIBEN TUDUNK
SEGITENI NEKED?!

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Közel 10 évvel ezelőtt saját weboldalunkat készítettük és amikor kész lettünk, rendkívül elégedettek voltunk, de mégsem változott semmi! Tudod mi volt a baj??? A weboldal csak Nekünk tetszett…, hogy ezt elkerüljük az Ügyfeleink számára egyedi, felhasználóbarát weboldalakat készítünk, melyek segítenek számukra céljaik elérésében.

WEBSHOP FEJLESZTÉS

Az online áruház sokak számára egyszerűbbé és jobbá teszi a vásárlást. Rengetegen szeretnek a munkahelyükről vásárolni, hiszen ezzel időt spórolnak meg. Webshopot csinálni nem annyira nehéz, de jól csinálni, és jól üzemeltetni viszont az. Számos példával tudnánk alátámasztani, hogy mi a különbség egy webshop, és egy katalógus között. Nem csak a „kosárba” gomb. És ha valaki elégedett a vásárlással, az legközelebb is onnan fog rendelni, ahonnan már van pozitív élménye. Ha ezt szeretnéd, akkor bízd ránk a webshopodat!

APLIKÁCIÓ FEJLESZTÉS

Az applikáció a marketing-mix legújabb eleme, csak nagyon kevesen használják arra, amire használható. Mi olyan alkalmazásokat fejlesztünk, melyek megkönnyítik az ügyfelek és felhasználók feladatainak elvégzését és olyan kapcsolatot tudsz kialakítani leendő vevőiddel, amire egyetlen on-line csatorna sem képes. Ez a valódi vásárlói élmény.

GRAFIKAI TERVEZÉS

A versenyelőny egyik legfontosabb mérőfoka. Lehet jó a terméked, de ha a megjelenésed, arculatod silány, biztos lehetsz benne, hogy nem fognak Tőled vásárolni. A jó grafikai megvalósítással segítünk ügyfeleinknek, hogy garantáltan kitűnjenek a piac szereplői közül, ugyanis egy könnyedén azonosítható, sajátos arculat segíti a márkaépítést.

SZÖVEGÍRÁS

Az élet minden területén, főleg az üzleti kapcsolatainkban rendkívül fontos a kommunikáció, melyhez  általában az írott szót hívjuk segítségül. De nem elegendő megírni egy szöveget, hiszen amit több száz leendő ügyfél lát, annak minőséginek, egyedinek és olvasmányosnak kell lennie. Mi ebben segítünk!

HÍRLEVÉL MENEDZSELÉS

A folyamatos kommunikáció a kapcsolattartás alapja. A hírlevél segítségével ügyfeleid, partnereid mindig…  A hírlevél segítségével ügyfeleid, partnereid mindig az elsők között értesülhetnek az új termékek érkezéséről, aktuális akciókról, különleges eseményekről. Az eszköz megfelelő használata egyaránt erősíti az ügyfélkapcsolati törekvéseket és a cég iránti bizalmat.

MARKETING TÁMOGATÁS

Facebook, PR, banner, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Google és ezek csak a legnépszerűbb on-line eszközök, ahol nemcsak Téged, hanem leendő partnereidet is elérhetik. A Facebookot használd marketing felületként. Ahhoz, hogy az érdeklődés fennmaradjon, elengedhetetlen a friss és érdekes tartalom a közösségi média felületein. Ebben is segít a PNGN csapata!

INSTAGRAM

Bár elsőre úgy gondoltuk, hogy sok közösségi médiában jelen vagyunk, a google-ben is jól szerepelnek az oldalaink, minek kéne még Instagram is? Nos, arra kellett rájönnünk, hogy ez a közösségi platform legalább olyan fontos, mint a többi, sőt a trend sokkal inkább az Instagram jelenleg, mint például a Facebook. Elsősorban a fiatalok terepének nevezhető az Instagram, de minden korosztály megtalálható itt, hiszen nincsenek hosszú, helyenként unalmas írások. Az Instánál érvényesülő instant postokra van igény, ahol kizárólag az észlelésre gyúrunk a kommunikáció folyamán. Egy kép 1000 szóval felér. Aki itt jól szerepel, az jelentős előnyre tesz szert a versenytársaival szemben.

FACEBOOK

Aki az üzleti életben nincs jelen a legnagyobb közösségi portálon, az bizony nehéz helyzetbe sodorja magát. Bár való igaz, hogy az organikus elérések egyre nehezebbek lettek a 2018-as évben a Facebook-on, de ez messze nem azt jelenti, hogy el kéne felejteni az itteni jelenlétet. Sőt.. Kicsit másképpen, kicsit máshogy, de a Facebook-on keresztül ugyanolyan, ha nem jobb eredményeket is elérhetünk, mint a korábbi években. Éppen ezért, ha Facebook kampányokban gondolkozol, akkor keress fel bennünket!

GOOGLE ADS

Már sokan tudják, hogy rendszeres tartalom nélkül (content) a google-ben nem lehet előkelő helyre jutni. Ez igaz is, de önmagában a sok tartalom nem elég, szükség van hozzá Ads kampányokra (korábban adwords) is. Ez a folyamat pedig messze nem arról szól, hogy betolod a pénzt és várod, hogy előre kerülj a keresőben. Nálunk biztos nem fogsz ilyen felelőtlen költekezésről hallani, hanem tudatosan felépített kampányokkal tudsz előrelépkedni a Google ranglistán.

DIGITÁLIS MÉDIA / FOTÓ & VIDEÓ

Ami nem látszik, az nincs is! A látvány az érvényesülés leggyorsabb és leghatékonyabb eszköze, hiszen minél többet látsz, annál többet tudsz. Hiába profi a szolgáltatásod vagy a terméked, ahhoz hogy téged válasszanak, vágyat kell rá keltened. Pár profi fotó és egy rövid, hatásos image video tökéletes eszközei annak, hogy megmutasd magad a világnak.

OFFLINE MÉDIAFELÜLET

Ott lenni mindenhol, beégni a merevlemezbe! Ez a marketing lényege!  Ahhoz, hogy rólad beszéljen János meg a város, online marketing stratégiádat kombináld offline reklámfelületekkel!  Zajmentes pláza reklámok országszerte, Budapesten átrobogó buszok és villamosok, ahol akarva-akaratlan naponta milliók látják terméked, szolgáltatásod.